expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

PILIH BAHASA / LANGUAGE

Monday, December 24, 2012

MILIKI TV SATELITE SENDIRI MELALUI PC, LAPTOP, TV LCD, TV LED, SMART TV, SIARAN SELURUH DUNIA, SALURAN BEBAS TANPA SEBARANG SEKATAN, DOWNLOAD VIDEO, MUZIK, MOVIE

TV SATELITE UNTUK PC, LAPTOP, TV LCD, TV LED, SMART TV
Selamat Datang Ke Ruangan TV Satellite, Nikmati Pelbagai Saluran Eksklusif Untuk Anda Tonton, TV Antarabangsa, TV Tempatan, Rancangan Siaran Lansung, Saluran HBO, Star Movie, Astro, Sukan, Hiburan, Berita, Hollywood, Bollywood dan Sebagainya.


Kelebihan TV Satelite:
Tanpa Bayaran Bulanan
Tanpa Wayar Cable
Tanpa Antena
Tanpa TV Kad
Saluran Tanpa Sekatan
Saluran Tiada Halangan
Boleh Di Tonton Dimana Sahaja Berada
Download Lagu, Movie Dan Sebagainya Percuma
Membantu Menambah Pendapatan
Pemasangan Mudah Dan Pantas
Bayaran Hanya Sekali Seumur Hidup
Syarat Untuk Memiliki TV Satelite

1) Ada Laptop Atau PC, LCD, LED, Smart TV
2) Sambungan Internet mana-mana rangkaian
3) Ada RM200 Hanya Sekali Seumur Hidup

Dengan Memiliki TV Satellite, Tuan/Puan Juga Boleh Menjana Pendapatan, Lihat Bagaimana Anda Dapat Menjalankan Bizness Sambil Menonton Sambil Buat Duit.

Tambah Pendapatan Melalui TV Satellite:
Jika kita mahu pendapatan berterusan, kita perlu ada sesuatu produk yang bersifat "Auto Update" "Auto Download" tanpa sebarang tarikh luput. Bukan pelaburan cepat kaya, bukan mlm, bukan jualan langsung, bukan pelaburan. Dengan bahasa "pendek cerita", Jom kita memperkenalkan bizness paling unggul, mampu merealisasikan impian kita semua, modal rendah, potensi pendapatan satu dunia, pendapatan sentiasa berterusan, untung berkali-kali tanpa sebarang had dan tempoh, tidak perlu sebarang sistem, mudah diurus dan pantas dapat income. Kita hanya perlu ada Alamat Email, ada Modal sebanyak RM200.00 dan paling penting ada Akaun Bank.
Persoalanya, bagaimanakah kita memulakan perniagaan ini...?
Ikuti beberapa Langkah yang harus anda buat:


Langkah 1
Buat pendaftaran secara SMS Atau Whatsapp, Hantar Maklumat Anda Kepada Nombor Handphone Terterah Di Bawah, Hantar
Nama Penuh, Alamat Email, Alamat Rumah Atau Alamat Pejabat. Hantar Ke +60176609770

Langkah 2
Buat bayaran secara Online melalui Bank Transfer, jika tidak biasa buat bayaran secara online, anda juga boleh pilih cara bayaran melalui mesin ATM mana-mana cawangan Maybank, Bayar Secara Online (Bank Transfer) di laman website maybank2u sila klik icon maybank2u dibawah:
http://www.maybank2u.com.my/ 
dapatkan akaun nombor penaja sila Klik Disini


Langkah 3
Setelah kami mengesahkan bayaran dari anda, kami akan menghantar "Perisian Pemasang TV Satellite" ke alamat email yang anda daftarkan pada Langkah 1, rujuk email dan ikuti arahan bertulis dari Admin kami. Perisian TV Satellite adalah saluran tempatan dan antarabangsa yang anda boleh tonton bebas secara online tanpa sebarang sekatan dan bayaran, pelbagai rancangan antarabangsa, siaran lansung, movie, sukan, astro, HBO, drama dan sebagainya. TV Satellite ditonton secara online melalui PC/Laptop secara percuma tetapi amat berbeza dengan Youtube atau Siaran Online Internet yang lain.

Langkah 4
Langkah keempat, tiba giliran anda untuk melakukan promosi, anda boleh mempromosi TV Stellite ini melalui e-mel, berkomunikasi secara langsung dengan pelanggan, Chat melalui Yahoo. Skype, mengiklankan melalui facebook, twiter, myspace, membina laman web sendiri melalui laman web percuma, blog dan sebagainya

Langkah 5
Usaha dan kerajinan anda membuat promosi, anda akan mendapat pelanggan, tibalah giliran anda pula menikmati bayaran seperti kami menerima bayaran dari anda. Lakukan promosi besar-besaran, semakin banyak maklumat tersebar semakin cerah peluang menambah pendapatan semakin lumayan bayaran diterima.
Lihat Potensi Pendapatan kiraan berdasarkan Hari dan Bulan:
Anggaran potensi Pendapatan Anda

AHLI
TAJAAN
PENDAPATAN
SEHARI
PENDAPATAN
SEBULAN
1 orangRM 200RM 6000
5 orangRM 1000RM 30,000
10 orangRM 2000RM 60,000
20 orangRM 4000RM 120,000


Nota: Semakin Besar Anda Membuat Promosi Semakin Besar Anda Dapat Peluang Prospektif (Pembeli). Jika Anda Berjaya Menyakinkan Seribu Orang, Sudah Tentu Anda Memperolehi Pendapatan RM200 X 1,000 Orang = RM200,000.00

Bagaimana Pula Kiraan Jika Anda Memperolehi 100,000 Orang, Jawapannya Ialah: RM200 X 100,000 Orang = RM20,000,000,00 Juta, Manakala Pendapatan Untuk Sejuta Orang Ialah RM200 x 1,000,000.00 = RM200,000,000.00 Juta


Call/SMS/WHATSAPP:
0176609770 (Hotline 24 Jam)
0145538989 (Sheem Ibrahim)
Email: 1mytv4u@gmail.com
Blog: http://1mytv4u.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment